Δελτίο τύπου συνεργασίας ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 – Σπάρτακος BC

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε νεές δραστηριότητες επι πλέον της διετούς υποτροφίας που ανακοινώσαμε τις προηγούμενες ημέρες. Παρακάτω θα βρείτε το δελτίο τύπου του ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Να ευχηθούμε μια επιτυχημένη και ουσιαστική χρονιά στους σπουδαστές του εκπαιδευτικός ομίλου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στρατηγική συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 – Σπάρτακος BC στα Ιωάννινα

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, στο πλαίσιο της σύνδεσης της εκπαίδευσης με τον αθλητισμό, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με το αθλητικό σωματείο Σπάρτακος που δραστηριοποιείται στα Ιωάννινα.

Η συνεργασία αφορά στην ανδρική ομάδα μπάσκετ Σπάρτακος BC, που αγωνίζεται τη φετινή χρονιά στη Γ’ Εθνική κατηγορία καλαθοσφαίρισης.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, στο πλαίσιο της συνεργασίας παρέχει τη δυνατότητα επιμόρφωσης σε αθλητές της ομάδας. Με τη σειρά του, ο Σπάρτακος συμβάλλει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των ειδικοτήτων αθλητισμού, όπως Προπονητής Αθλημάτων, Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον τομέα Αθλητισμού, αλλά και Β. Φυσικοθεραπευτή και Στέλεχος Διαιτολογίας.

Μέσα από σεμινάρια, Masterclasses, εκπαιδευτικές επισκέψεις και συμμετοχή σε δράσεις του αθλητικού σωματείου, οι σπουδαστές των ειδικοτήτων υγείας και αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την οργάνωση μιας ομάδας, αλλά και τις απαιτήσεις του μελλοντικού επαγγέλματος τους.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεργασίας, το λογότυπο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα κοσμεί τις φανέλες των αθλητών.

Ο Σπάρτακος Ιωαννίνων, είναι ένας αθλητικός όμιλος με 30 χρόνια ιστορίας, που είναι γνωστός για τα αθλήματα του  τζούντο, της πάλης, της άρσης βαρών, του στίβου, αλλά και του μπάσκετ. Το ανδρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης ανασυγκροτήθηκε πριν από 4 χρόνια, ενώ από πέρσι λειτουργούν και τμήματα υποδομής – ακαδημίες.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλωσορίζει μια ακόμα σημαντική συνεργασία, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του για παροχή ποιοτικής επαγγελματικής κατάρτισης, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κάθε κλάδου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Facebook

@basket.spartakos

Instagram

@spartakosbc

Twitter

@spartakosbc

e-Mail

info@spartakosbc.gr

Phone

6945891196

Κατασκευή Ιστοσελίδας: ΠΕ Websites